Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://jannewind.com.
En hjemmeside hos OpenUp Aps v. Janne Wind

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor:

Kommentarer/kontaktformularer

Hvis besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opfange spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrev fra Janne Wind, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med mails og eventuelle tilbud. Vi opbevarer din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på janne@jannewind.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores e-mails og tilbud.

Cookies

Når du skriver en kommentar på websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Så skal du ikke udfylde dine oplysninger igen, når du skriver en anden kommentar. Disse cookies holder i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, har vi opsat en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, gemmer vi din login-information og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægs-ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold og sporer din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondata-forordningen og databeskyttelsesloven, uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

– dine betalingsoplysninger  via Stripe, Nets, Mobilepay og Scanpay
– dine køb via Thinkific og E-Conomic
– håndtering af nyhedsbreve via e-mail via Campaign Monitor
– håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister via Sleeknote og Zapier

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations-kø.

Hvis du opretter dig på vores websted, gemmer vi også den personlige information i din brugerprofil. Du kan se, redigere, eller slette disse personlige informationer til enhver tid (med den undtagelse at du ikke kan ændre brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere denne information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Kontaktinformation

OpenUp Aps.
Janne Wind
Vinkelvej 11, Sdr. Nærå
5792 Årslev

tlf 31211766
janne@jannewind.dk