Hør her den allerførste Fredagsbar på Facebook, inden Danmarks Rytmiske Online Kor startede sæsonen op.

Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde… og da vi her i marts 2020 ikke længere kunne mødes fysisk og synge kor, besluttede jeg at opfinde en måde, så vi stadig kunne blive ved med at holde stemmerne ved lige, dyrke fællesskabet og samtidig måske lære noget helt nyt om krop/stemme og sang.

Derfor blev Danmarks Rytmiske Online Kor lanceret midt i april og kort efter sang over 200 sangere fra hele landet (og faktisk fra USA, Italien og Israel også) sammen i et vidunderligt fællesskab med korprøve hver onsdag med flerstemmige popsange, daglige vejrtrækningsøvelser, ugentlige masterclasses med viden og læring og en festlig fredagsbar med Q&A-session hver uge.

Du kan stadig være med – og på replay få adgang til de afholdte prøver, sessions og undervisnings-moduler. Tilmelding sker på siden drok.dk (klik her for link) og ALLE kan være med uanset erfaring, niveau, alder eller landsdel.

Se på det fine billede (lavet af Cecilie fra koret), hvordan sangerne fordeler sig i Danmark. Vi har også en sanger i Dallas, Texas og en i TelAviv!