Et øjeblik en evighedKomponist og tekstforfatter Arne Andreasen er hovedmand bag Poetfabrikken.dk med moderne salmer og sange skrevet med inspiration i det nye og gamle testamente. Jeg er så utrolig heldig og priviligeret at være solist på de to CD’er, der er udgivet, og vi har skabt et stærkt hold, der gennem de sidste par år har spillet mere end 30 koncerter i ind- og udland med flotte anmeldelser, store publikumstal og glade koncert- og kirkegængere.

I 2014 planlægger vi en længere koncertrække over hele landet. Kunne I have interesse i en koncert, en “syng med aften” eller andet i denne forbindelse, er I velkomne til at tage kontakt (klik her) for at høre nærmere om priser og muligheder.

Til koncerterne spiller vi numre fra vores to første udgivelser: “Et øjeblik en evighed” (2010) og “Englevinger” (2012), som I kan læse mere om herunder:

KLIK også her og se et nyhedsbrev vi har sendt ud til mulige koncert-steder og kirker. Måske I har lyst til at booke en koncert?

 “Et øjeblik, en evighed” (2010)

"Må din dag få glæde"

I 2010 udkom denne anmelderroste CD med tekster fra Det Gamle Testamente med blandt andet sangene, “Må din dag få glæde” og “Må Herren lyse for din fod”, der allerede bruges som fællessange og salmer i mange kirker.

CD’en er pakket så fint ind i en bog med noder, tekster og en evighedskalender.
Den kan købes i OpenUpShoppen for kr. 250 + forsendelse – klik her

 

 

“Englevinger” (2012)

"Til alle tider"

Med mere end 2500 solgte eksemplarer af den første bog og CD var det helt oplagt at lave en efterfølger, og denne gang kommer teksterne fra Det Nye Testamente. Med CDen følger bog med noderne samt billeder af Adi Holzer.

Også denne CD kommer som en lækker bog med noder, tekster og plads til noter.
Den kan købes i OpenUpShoppen for kr. 250 + forsendelse – klik her